Mercuriusplein 2   ◾   2685 LP  Poeldijk   ◾   (0174) 61 48 48   ◾   info@nederwerk.nl  
Home Nieuws Bedrijfsfilm Kijkje in de werkplaats Ervaringen van klanten In de Media Nederwerk steunt...
Algemene monumenten Familie grafmonumenten Kelderzerken Columbarium gedenkplaten Exclusief grafmonument Keien en zuilen Glas en RVS Urnen en Urnengraf Accessoires Budgetmonumenten Gedenkkeitjes
Kwaliteit voor
         een reële prijs

Totaalbedrag Team Westland 2017 bekend.


Deze editie was goed voor een recordopbrengst van 756.000 euro. Die werd gisteravond verdeeld over zestien goede doelen. Maar voordat het zover was werden voorzitter Dirk Huis en bestuurslid René Beukers in het zonnetje gezet. Burgemeester Sjaak van der Tak verrichtte zijn laatste officiële handeling. Hij speldde beide Team Westland-iconen een Westland Stek op voor hun grote verdiensten.

Aansluitend mocht presentator Rob Veenman de vertegenwoordigers van de verschillende goede doelen op het podium roepen. Er waren persoonlijke doelen. Zo was er een cheque voor een longkankerpatiënte, die in staat wordt gesteld samen met haar familieleden een reisje te ondernemen. En de 6-jarige Lizzy Noordermeer, die leidt aan hersenstamkanker, kreeg samen met haar vriendinnetje een meet & greet met K3 aangeboden.

Forse cheques waren er ook. Zo mocht professor Dijkstra, werkzaam aan het Leids Universitair Medisch Centrum, 120.000 euro ontvangen voor zijn onderzoek naar het Ewing-sarcoom, een vorm van kanker die veel slachtoffers maakt onder jonge mensen. De professor was zo onder de indruk van het werk van Team Westland dat hij spontaan aanbood volgend jaar met het team de Tourmalet te gaan beklimmen.

John van der Hoeven, uroloog aan het Reinier de Graaf Gasthuis, kreeg 200.000 euro om het onderzoek naar prostaatkanker te vervolmaken. En dan was er natuurlijk Youp Spaan, die voor zijn zieke vriend Daniel actie voerde door een jaar lang in zijn korte broek te lopen. Team Westland ondersteunde de actie van Youp om te komen tot een stripboek. Daarin wordt kinderen uitgelegd wat kanker is en wat de ziekte met mensen doet.

Voor meer informatie: teamwestland.nl.

Nederwerk Grafmonumenten & Onderhoud
Mercuriusplein 2
2685 LP  Poeldijk
(0174) 61 48 48
Openingstijden showroom
Maandag - vrijdag13.OO - 17.OO uur
Zaterdag9.OO - 13.OO uur
Alle rechten voorbehouden. Op alle aanbiedingen zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.