Mercuriusplein 2   ◾   2685 LP  Poeldijk   ◾   (0174) 61 48 48   ◾   info@nederwerk.nl  
Home Nieuws Bedrijfsfilm Kijkje in de werkplaats Ervaringen van klanten In de Media Nederwerk steunt...
Home Vervolginscriptie
Kwaliteit voor
         een reële prijs

Gedenkkei Team Westland

Team Westland gaat slaat een andere weg in door op 22 juni 2016 de Col Du Tourmalet te beklimmen. Een hele nieuwe prachtige uitdaging. Belangrijk te vermelden is dat het geld wat hiermee wordt opgehaald zal worden besteedt aan lokale goede doelen welke kunnen worden aangedragen door de deelnemers zelf.

Nederwerk is door het bestuur van Team Westland benaderd om gedenkkeitjes te leveren. Deelnemers kunnen hier een tekst naar keuze indienen, welke Nederwerk in de keien zal graveren. Deze keien worden op de klim naar boven meegenomen door zowel de fietser als lopers alwaar men ze een mooi plekje kan geven bij het Team Westland Monument. Dit gedenkmonument heeft de naam 'Met hart en ziel' gekregen en zal op 4 februari 2016 middels een preview worden onthuld. Het ontwerp houden we dus nog even geheim.


Op 22 januari heeft voorzitter van Team Westland Dirk Huis het eerste Gedenkkeitje gafabriceerd. Inmiddels is bekend gemaakt dat niet-deelnemers aan de Tourmalet een bijdrage kunnen leveren door een Gedenkkei te doneren. Hierop kunt u een (korte) tekst naar keuze laten graveren. Team Westland zal er zorg voor dragen dat deze een mooi plekje krijgen aan de top van de Tourmalet bij het Team Westland
monument.

Voor de laatste ontwikkelingen klikt u op Nederwerk steunt...  

Nederwerk Grafmonumenten & Onderhoud
Mercuriusplein 2
2685 LP  Poeldijk
(0174) 61 48 48
Openingstijden showroom
Maandag - vrijdag13.OO - 17.OO uur
Zaterdag9.OO - 13.OO uur
Alle rechten voorbehouden. Op alle aanbiedingen zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.