Mercuriusplein 2   ◾   2685 LP  Poeldijk   ◾   (0174) 61 48 48   ◾   info@nederwerk.nl  
Home Nieuws Bedrijfsfilm Kijkje in de werkplaats Ervaringen van klanten In de Media Nederwerk steunt...
Home Vervolginscriptie
Kwaliteit voor
         een reële prijs

Team Westland monument onthuld

 
Donderdagavond 4 februari op Wereldkankerdag is het monument 'Met hart en ziel' onthuld. Genodigden waren het bestuur van Team Westland en in het bijzonder de ouders van de onlangs veel te jong overleden Arthur ~Tuur~ Zwinkels en zijn beste vriend Pieter Verduin. Linda Zwinkels en de kinderen waren wegens een welverdiende weliswaar verhinderd, zij hebben het monument echter in de aanloop naar deze preview gezien. Linda stuurde deze avond een ontzettend mooi bericht waarin ons alle succes werd toegewenst.

Na een bak koffie en een petitfour, voorzien van een belangrijkste kenmerk van het monument heet Alphons de Wit de gasten welkom. Na een korte uitleg met welk doel we bij elkaar zijn gekomen toont Alphons de Gedenkkei. Hij roept niet-deelnemers op een kei te doneren. "Mocht je dit veel te zwaar vinden om bij je te dragen", aldus Alphons "dan bestaat er ook de mogelijkheid om het Team Westland sieraad aan te schaffen." Hierop onthuld Alphons de door goudsmid Miriam Klaassen speciaal ontworpen zilveren hanger. René Nederpelt houdt een korte speech waarop hij samen met Alphons het monument onthuld. Hierop volgend komen de ouders van Arthur Zwinkels en Pieter Verduin naar voren om de kaarsen te ontsteken.Een ontroerend maar heel mooi moment.

Dirk Huis, voorzitter van Team Westland ontvangt van René een glasobject welke zowel het logo als de slogan van het monument sieren. Dirk Huis bedankt René voor het prachtige monument waarna het tijd is om alle spanning middels een wijntje en biertje weg te drinken. De sfeer is ronduit super te noemen. Bij deze wil ik, Team Westland ontzettend bedanken voor het vertrouwen en zeggen dat ik enorm trots ben en het een eer vind dit te mogen verzorgen voor zo'n fantastische club mensen.

Mijn speciale dank gaat uit naar Alphons de Wit, de ouders van Tuur Zwinkels en Pieter Verduin. Rolf van Koppen bedankt voor het maken van de prachtige foto's, jij hebt op je eigen wijze de sfeer feilloos weten vast te leggen. Klik voor meer foto's op onthullingNederwerk Grafmonumenten & Onderhoud
Mercuriusplein 2
2685 LP  Poeldijk
(0174) 61 48 48
Openingstijden showroom
Maandag - vrijdag13.OO - 17.OO uur
Zaterdag9.OO - 13.OO uur
Alle rechten voorbehouden. Op alle aanbiedingen zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.